Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυσκολεύεται ακόμη το iOS 15 να κερδίσει έδαφος στους κατόχους iPhone

*
Φαίνεται πως το iOS 15 δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει αρκετούς κατόχους iPhone να το εγκαταστήσουν στα κινητά τους τηλέφωνα. Βρισκόμαστε ήδη δύο εβδομάδες από την διάθεσή του στους πελάτες της Apple και η νεότερη ανάλυση της Mixpanel αναφέρει πως βρίσκεται αρκετά πίσω σε εγκαταστάσεις σε σχέση με το που βρισκόταν το iOS 14 την ίδια περίοδο πέρσι. Τις πρώτες δύο μέρες, η εταιρεία ερευνών ανέφερε πως μόλις το 8.59% των χρηστών είχαν εγκαταστήσει τη νέα έκδοση του λειτουργικού, ενώ το ποσοστό αυτό έφτασε στις 6 Οκτωβρίου το 22.22%. Αντίστοιχα, το iOS 14 εγκαταστάθηκε στο 14.68% των iPhone που του υποστήριζαν τις πρώτες δύο ημέρες διάθεσής του, ενώ το ποσοστό σκαρφάλωσε στο 41.97% με την ολοκλήρωση των πρώτων δύο εβδομάδων. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στο επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*